Відновлено рух поїздів на двох ділянках на кордоні з Польщею,

укрзалізниця

На двох ділянках на кордоні з Польщею відновили відновили рух поїздів. Для цього "Укрзалізниця" відремонтувала майже 70 кілометрів колій та оновила 10 мостів.

Об этом сообщает Проект


Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

Зазначається, що "Укрзалізниця" також відремонтувала вокзальну інфраструктуру в Хирові, Нижанковичах та Старжаві.

"Завдяки завершенню цих проектів ми суттєво наростимо пропускну спроможність нашого західного кордону, зокрема його ключового напрямку – польського. Це додаткові можливості для експортерів, додаткові логістичні шляхи для транспортування міжнародної допомоги Україні та прискорення практичної інтеграції України в європейський ринок", – зазначив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Крім того, у відомстві наголосили, що також продовжується розвиток автомобільної прикордонної інфраструктури в межах проєкту "Відкритий кордон", ініційованого президентами України та Польщі.

Зокрема, відкрито для руху пустих вантажівок пункт пропуску "Нижанковичі – Мальховіце", модернізовано та збільшено пропускну спроможність пункту "Краківець – Корчова", а також знайдено інфраструктурне рішення для зменшення черг в пункті "Ягодин – Дорогуськ".

Источник: Скелет РУ




Актуально

Резонанс

Теги