На Херсонщині – складна ситуація: в "Укренерго" розповіли про стан енергосистеми

Електроенергія світло

На Херсонщині внаслідок російських артилерійських обстрілів склалася складна ситуація з енергетичною інфраструктурою. Ремонтні бригади намагаються відновити стабільне електропостачання на прифронтовій території.

Об этом сообщает Новости РУ

Про це стало відомо з повідомлення "Укренерго".

"За минулу добу ворог піддав масованим артилерійським обстрілам енергетичну інфраструктуру в Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Донецькій областях. Особливо складна ситуація після обстрілів в Херсонській області. Через значні пошкодження знеструмлені деякі об’єкти й в сусідній Миколаївській області", – йдеться у повідомленні.

Водночас два блоки на теплових електростанціях підключено до мережі та один виведено в аварійний ремонт. Наявний обсяг виробленої електроенергії розподіляється на забезпечення процесів, необхідних для роботи енергетичної та критичної інфраструктури, а також на покриття потреб промисловості та населення.

Мережеві обмеження досі зберігаються лише в Одеській області.

Також доведені ліміти споживання до всіх обленерго. Ознайомитись з графіком відключень світла у своєму регіоні ви можете на ресурсах обленерго.

Нагадаємо, 26 січня російська окупаційна армія завдала масованого ракетного удару по території України. Для атаки ворог використовував крилаті ракети Х-101/Х-555, "Калібр", керовані авіаційні ракети Х-59 та гіперзвукові ракети Х-47 "Кинджал".

Загальна кількість пусків – 55 шт. Вартість ракетної атаки для російського населення – 423 млн дол. Знищено – 47 шт.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому телеграм-каналі та Facebook!

Источник: Незыгарь




Актуально

Резонанс

Теги