Керівництво київського бару-бістро дозволило експонувати порнографічну картину. 18+

Наша неупереджена відеокамера зафіксувала цю картину в одному з публічних, не службових приміщень цієї установи в культурному районі Києва. Її на прилюдний огляд завсідників кнайпи виставило керівництво бістро.
За словами Юлії, керуючої бістро, картина належить художнику Євгену Лапченко.

Уважно переглянувши деталі малюнку, журналіст, що називається, був шокований.

«А що, так можна?!»

Ні, не яскраво підкресленим зображенням оргії. Такого «добра» насьогодні досить в мережі на спеціалізованих веб-сайтах, в доменному імені яких фігурує слово «порно» (porno).

Натомість, культурний шок медійника був викликаний саме громадським місцем, де кілька тижнів поспіль висіла такого штибу картина.

І йдеться не про порно-ресурс, не про будинок розпусти. Зображення групового сексу публічно «експонувалися» в барі-бістро під однойменною вивіскою «Публічне».

Сам автор картини художник з міста Луганськ в одній з соцмереж пояснив зміст картини не як порнографію, а як пророкування майбутнього України після війни.

Окрім картини-оргії в бістро «Публічне» також «експонується» портрет американського сутенера, який за свої «витівки» потрапив за грати в США. Він також належить пензлю цього луганчанина.

Один з невідомих друзів Євгена, який на відео (нижче) знаходиться за кадром, називає пана Лапченка «головним пропагандистом анілінгуса в Україні». Така собі концептуальна настанова.

Що ж, в періоди катастроф, війн та інших потрясінь, на авансцену суспільного та мистецького життя нерідко вилазять різного штибу фріки, пройдисвіти, збоченці і взагалі «сумнівні» особистості. Є думка, що такі часи треба просто пережити.

Натомість, побутує й інша — діяльна позиція. Вона полягає в тому, що з порнографією в публічних місцях треба боротися. Тим більше, туди на склянку чаю можуть просто завітати діти.

P.S.

vyboranema.in.ua




Актуально

Резонанс

Теги